Geros nuotaikos užrašai


Roses differently
September 21, 2008, 2:54 pm
Filed under: siuviniai/embroidery

Šiandien, beklaidžiojant po rudenėjantį Vilnių užtikom parodą-neparodą, “Menas netikėtose erdvėse” projektą “Rožėm klotas kelias”. Kryželiu siuvinėtos sienos ir siuvinėti automobiliai atrodė neįprastai. Ir tos rožės ant netikėtų paviršių tapo kažkokios kitokios. Tiesa, panašu, kad šiandien buvo paskutinė diena, kai buvo demonstruojami Severijos Inčirauskaitės-Kriaunevičienės siuvinėti darbai. Bet gal ir visai neblogas “tiuningo” variantas automobiliui?

While walking along the streets of Vilnius today we stumbled upon a strange exhibition, a project “The Way of Roses” happening during the days of “Art in Unusual Places”. Real cross-stitched walls and cars looked quite unusual. And the simple roses seemed different on strange surfaces. Sadly, I think, today is the last day you can visit the exhibition by Severijoa Inčirauskaite-Kriauneviciene. But I’m seriously thinking it could be a great car tuning. I know I know… totally impractical.


5 Comments so far
Leave a comment

Yup, tekstile nenugincijamas geris(bent jau man:). O man si savaitgali netiketai teko hamaraki daryt.. Vyrui, kuris kazkaip sugebejo nugaros raumenu uzdegima su spazmais pasigaut 😦 Tai greitosiomis veliau toki ‘sildytuva’, nes prisakyta siukstu siltai laikyt nugara.

Comment by ruta elze

ooo… veltas turėtų dar geriau šilumą laikyt 🙂 beje, susitinkam gal kitą savaitę, a?

Comment by lapai

aha 🙂 tik del neelastingumo kiek kita konstrukcija 🙂 su vintage sagom 🙂 bent man taip net graziau 🙂 gal kad labai grazias sagas megstu 🙂 del kitos savaites, tai ok 🙂 tik baciukus tavo mazajam pilvelio gyventojui po rugsejo 30 galesiu, nes turiu rimtu darbu, kuriu deadline’as ta diena ir pasizadejau nesiimti jokiu kitu nesvarbiu, bet mielu darbu 😀

Comment by ruta elze

no problem su tais batukais 🙂 nėr kur skubėt 🙂

Comment by lapai

[…] Pirmyn dekoruoti savo automobilių! Kažkada anksčiau jau rašiau, kad automobilius galima siuvinėti. O dabar galima ir dekupuoti (ar šitaip taisyklingai lietuviškai reikėtų […]

Pingback by Decoupage Virus Taking Over « Geros nuotaikos užrašai




Leave a comment